Årets första Club Dedication

20.01.2015 09:54

Naked Presidents är det småländska rockbandet från stockholm med frontmannen ifrån blekinge.De släppte i höstas sin debut EP: "light the fuse to find the bomb".Nu är det dags att återvända till Kalmar och Club Dedication för att kicka igång året!

Spotify:
 

Frankley Everlong är en snygg trio ifrån Kalmar som blandar disco och punk. Släppte sitt magnifika debutalbum ”Songs for the Broken” på ”They Pop You Late Records” i oktober innehållande 13 dundrande hits. Med en Sverige turné, deltagande på samlingsskivan ”Punk Kills .11, 3 tidigare inspelade demos, videoinspelning på hitlåten ”Sweet Sour Valentine” i bakfickan, kommer Kalmars gospatrull leverera LOVE!

youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=yGb4nAyXDyo

 

Mad Cranium ställer upp som första bandet för kvällen med en platta, en musikvideo och en top 5 plats i Emergenza Festivalen 2010 i bagaget.Grabbarna David Oskarsson och Daniel Joachin har laddat i över fyra år för göra vår nästkommande konsert. Denna gången stöds de även av Karl Nilsson och Simon Rodriguez från Samvetet /Last Kiss Goodnight.

 

HAHA & Skavankas tränger sig in och vill helt villkorslöst erbjuda sin musik. En hembrygd blandning av rockmed inslag av/och utslag. Berättelser om allt ifrån diaboliska tunnlar och lådvin, till discodans och deklarationer målas upp och inramas av primala rytmer och ett djävulskt sväng.